Beoordelingen van Friethuys Culemborg Culemborg

Recente recensies van Friethuys Culemborg Culemborg

5 sterren na 68 reviews

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd! Kan niet beter!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en heel snel met bezorgen beste van c borg kan nog niet eens alles op zoveel van mij krijgen jullie een 10 tot de volgende bestelling

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten en snel bezorgd!!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een aanrader. Wij hebben heerlijk gegeten. Super friet en snacks. De bezorging was perfect, precies op de afgesproken tijd.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer besteld en wij zijn enthousiast! De bestelling kwam keurig op de afgesproken tijd, eten was warm, goed verpakt en lekker: broodjes en friet knapperig, burgers prima. Ook nog een leuk handgeschreven briefje erbij, top, wij komen zeker terug!

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snel geleverd

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het eten ben ik tevreden. Maar niet over dat ik niet minder dan voor 12,00 euro kan bestellen . Ik heb er nu een snack bij moeten bestellen anders kon ik geen bestelling plaatsen. Dus een volgende keer komt er dus niet omdat ik niet voor minder dan 12,00 euro kan bestellen. En dat is jammer want de patat en shake waren goed.

Reactie van Friethuys Culemborg:Dat is echt jammer, dan hoop ik wel dat u van onze fantastisch snelle afhaal gebruik gaat maken. Graag tot ziens! Hans #teamfriethuys

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk lekkere truffel kroketjes

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Friethuys Culemborg:Super, dankuwel voor uw ondersteuning van onze zaak!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker!!!

Reactie van Friethuys Culemborg:Top, u maakt ons blije mensen!

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en warm! Echter zat er op onze friet stoofvlees knoflooksaus. Dit hadden wij niet besteld en is ook wel een vreemde combi vonden wij. Eerder nooit problemen gehad dus foutje moet kunnen denken wij maar.

Reactie van Friethuys Culemborg:Ai, ....dat was echt een beetje dom van ons. Ik zal vandaag even kontakt met u opnemen. Hans Team Friethuys

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede friet en ook de snacks mochten er zijn. Vlotte bezorging.

Reactie van Friethuys Culemborg:Super, u maakt onze dag! Blije mensen van Team Friethuys.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en heerlijk warm. Echt een aanrader voor lekkere friet.

Reactie van Friethuys Culemborg:Dankuwel Marco! Team Friethuys

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, en alles warm.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld bij 't Friethuys. Zeer tevreden over friet, snacks, broodje hamburger en wrap. Actie van 3 personen friet en drie snacks was ook top!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Werd snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekkere friet en snacks

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekkere frietjes, goed op tijd bezorgd. Dank!

Reactie van Friethuys Culemborg:Super bedankt voor uw ondersteuning van onze zaak! Team Friethuys

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en snel bezorgd!

Reactie van Friethuys Culemborg:En u super bedankt voor de mooie woorden! Team Friethuys

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd, en vooral: héérlijk eten. De frietjes waren echt geweldig, en de rest was ook heerlijk. Ik vind Friethuys dé aanrader als het gaat om eten thuis laten bezorgen.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat er later werd bezorgd, het zij jullie vergeven. We hebben erg lekker gegeten. De bezorger is top. We gaan zeker nog een keer bestellen

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke friet!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en prima levering

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie kwaliteit, bezorging op tijd, héérlijke friet... ik blijf klant!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten vanavond en goede bezorging.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

producten zijn prima , maar friet oorlog was de vorige keer zonder uitjes en nu in 1 keer met. En bij de frikandel en kipkorn speciaal was de curry ver te zoeken.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op wat te vroeg doorgeven van: bezorger is onderweg en dan toch gewoon op gevraagde tijdstip bezorgen na, heerlijk gegeten.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en alles was goed warm en de frietjes waren mooi goudbruin gebakken en lekker knapperig! Was eerste keer dat we hier bestelden, maar zeker voor herhaling vatbaar! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en complete levering. Warme snacks.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en lekkere friet, bestelling was snel bezorgd

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede friet en lekkere burgers!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 sterren omdat je bij een grote bestelling ook bezorgkosten moet betalen... Eten was zeer goed en warm..

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

patat en snacks, culinaire porno. Alleen de milkshakes. jammer geen smaak, behalve de banaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke en goede service & vooral een goede burger.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was iets te laat, maar keurig ervoor even gebeld dat het iets later werd. De kwaliteit van het eten was erg goed, een aanwinst voor de stad!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke produkten! Helaas wel 1 snack zonder saus, die wel op de bon staat.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de tweede keer besteld. De beste friet van Culemborg, superlekker. Zal zeker nog een keer bestellen. De bezorger was vriendelijk en snel. En dan bedoel ik ook echt snel. Zal mij niet verbazen dat die veel naar Verstappen heeft gekeken. Ik ben heel tevreden !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en 😋

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top. Kwaliteit van het eten was minder. De frietjes waren koud, taai en slap. Ook hadden we een kroket besteld, deze was koud van binnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed. Veel friet. Snel klaar.

Reactie van Friethuys Culemborg:Super!!! Fijn om te lezen en tot de volgende keer.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 40 minuten later dan de door het Friethuys opgegeven bezorg moment. Jammer.

Reactie van Friethuys Culemborg:Hi Ron, zou je aub in contact willen treden met ons, ik heb je een apje gestuurd ivm de late bezorging. Mvg Hans Friethuys Culemborg

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke friet met heerlijk stoofvlees. Levering keurig op tijd. Wij gaan vaker bestellen!

Reactie van Friethuys Culemborg:Dankuwel voor de mooie woorden. Groeten van Team Friethuys!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Voor herhaling vatbaar.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en goed warm! Super snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima friet en snelle bezorging!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had patat met kipchilli beetje weing vlees veder top

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere friet, niet vet. Snacks perfect. Ik ga hier zeker nog een keer naartoe! Een puntje van verbetering is dat er extra veel plastic bakjes worden gebruikt, dat mag minder.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten goed berijdt

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Saté saus vergeten maar dat kan gebeuren, ook netjes nabezorgd.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers!!! En snel geleverd

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering op tijd en goed verpakt. Eten was goed warm en ook lekker qua smaak.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste burger die ik sinds tijden heb besteld!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de frietjes waren verrukkelijk

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed. Bezorging was super. Kwa goed warm aan.